Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25886
Название: Про доцільність математичного моделювання рецептур та раціонів
Авторы: Приказчикова, Ю. Ю.
Запаренко, Г. В.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Приказчикова Ю.Ю., Запаренко Г.В. Про доцільність математичного моделювання рецептур та раціонів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Крутовий Ж. А., Л.О. Касілова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 21
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25886
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-21.pdf134.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.