Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25880
Название: Технологія кремів функціонального призначення з використанням вторинних продуктів переробки молока
Авторы: Органищук, О. С.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Органищук О.С. Технологія кремів функціонального призначення з використанням вторинних продуктів переробки молока. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Федак Н. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 20
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25880
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-20.pdf135.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.