Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25839
Title: Технологічні процеси як формуючий початок проектування закладів ресторанного господарства
Authors: Ковальов, О. В.
Харченко, М. М.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ковальов О.В., Харенко М.М. Технологічні процеси як формуючий початок проектування закладів ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 13
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25839
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-13.pdf136.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.