Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25839
Title: | Технологічні процеси як формуючий початок проектування закладів ресторанного господарства |
Authors: | Ковальов, О. В. Харченко, М. М. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Ковальов О.В., Харенко М.М. Технологічні процеси як формуючий початок проектування закладів ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Касілова Л. О., Старчаєнко О. Т. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 13 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25839 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-13.pdf | 136.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.