Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25828
Название: Використання плодоовочевих соків у технологіях десертів
Авторы: Запаренко, Г. В.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Запаренко Г.В. Використання плодоовочевих соків у технологіях десертів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Гурікова І. М., Нарижний В.В., Гуріков І. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 10
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25828
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-10.pdf137.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.