Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25826
Title: Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом
Authors: Желєва, Т. С.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Желєва Т.С. Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Федак Н. В., Діхтярь А. М. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 9
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25826
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-9.pdf159.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.