Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25812
Название: Застосування інкапсульованих ароматизаторів у ресторанному господарстві
Авторы: Гримайло, О. І.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гримайло О.І. Застосування інкапсульованих ароматизаторів у ресторанному господарстві. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Ощипок І. М. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С.7
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25812
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-7.pdf134.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.