Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25801
Название: Розробка проекту технології жирових сумішей для виробництва бутербродної продукції в межах реалізації концепції вендінг-бізнесу
Авторы: Волошина, О. А.
Рідкокаша, М. В.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Волошина О.А., Рідкокаша М.В. Розробка проекту технології жирових сумішей для виробництва бутербродної продукції в межах реалізації концепції вендінг-бізнесу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Гричченко О. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 6
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25801
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-6.pdf134.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.