Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25801
Title: Розробка проекту технології жирових сумішей для виробництва бутербродної продукції в межах реалізації концепції вендінг-бізнесу
Authors: Волошина, О. А.
Рідкокаша, М. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Волошина О.А., Рідкокаша М.В. Розробка проекту технології жирових сумішей для виробництва бутербродної продукції в межах реалізації концепції вендінг-бізнесу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Гричченко О. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25801
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-6.pdf134.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.