Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25801
Title: | Розробка проекту технології жирових сумішей для виробництва бутербродної продукції в межах реалізації концепції вендінг-бізнесу |
Authors: | Волошина, О. А. Рідкокаша, М. В. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Волошина О.А., Рідкокаша М.В. Розробка проекту технології жирових сумішей для виробництва бутербродної продукції в межах реалізації концепції вендінг-бізнесу. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Гричченко О. О. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 6 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25801 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1-6.pdf | 134.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.