Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25698
Title: | Дослідження якості макаронних виробів із використанням компонентів рослинного походження |
Authors: | Соколовська, О. О. Іванніков, П. В. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Соколовська О. О., Іванніков П. В. Дослідження якості макаронних виробів із використанням компонентів рослинного походження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 191-192 |
Series/Report no.: | Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25698 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-191-192.pdf | 143.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.