Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25694
Title: Вплив рослинних компонентів на колір макаронних виробів
Authors: Дубініна, А. А.
Соколовська, О. О.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Соколовська О. О. Вплив рослинних компонентів на колір макаронних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 183-184
Series/Report no.: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25694
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-183-184.pdf147.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.