Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25694
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorСоколовська, О. О.-
dc.date.accessioned2023-03-07T16:27:34Z-
dc.date.available2023-03-07T16:27:34Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Соколовська О. О. Вплив рослинних компонентів на колір макаронних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 183-184uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25694-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4-
dc.titleВплив рослинних компонентів на колір макаронних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-183-184.pdf147.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.