Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25689
Назва: | Формування якості квашеної редьки |
Автори: | Гапонцева, О. В. Рачкован, О. Д. |
Дата публікації: | 15-тра-2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Гапонцева О. В., Рачкован О. Д. Формування якості квашеної редьки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 173-174 |
Серія/номер: | Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25689 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-173-174.pdf | 144.81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.