Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25681
Title: Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом «Йодказеїн»
Authors: Рижкова, Т. М.
Дюкарева, Г. І.
Григорова, Л. І.
Граница, Н. П.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Рижкова Т. М., Дюкарева Г. І., Григорова Л. І., Граница Н. П. Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом «Йодказеїн». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 157-158
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25681
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-157-158.pdf146.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.