Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25681
Title: | Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом «Йодказеїн» |
Authors: | Рижкова, Т. М. Дюкарева, Г. І. Григорова, Л. І. Граница, Н. П. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Рижкова Т. М., Дюкарева Г. І., Григорова Л. І., Граница Н. П. Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом «Йодказеїн». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 157-158 |
Series/Report no.: | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25681 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-157-158.pdf | 146.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.