Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25676
Title: Дослідження функціональнотехнологічних властивостей макаронних виробів, збагачених дієтичними добавками
Authors: Головко, Т. М.
Погожих, М. І.
Issue Date: 15-Apr-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Головко Т. М., Погожих М. І. Дослідження функціональнотехнологічних властивостей макаронних виробів, збагачених дієтичними добавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 147-148
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25676
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-147-148.pdf162.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.