Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25603
Назва: Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сиру
Автори: Ножечкіна-Єрошенко, Г. М.
Іванись, К. І.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ножечкіна-Єрошенко Г. М., Іванись К. І. Розроблення рецептури спецій для розширення асортименту і збагачення органолептичного букету альбумінного сиру: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 66-69.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25603
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_39.pdf385.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.