Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25558
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСукманов, В. О.-
dc.contributor.authorДубова, Г. Є.-
dc.contributor.authorКодак, Т. С.-
dc.contributor.authorЗозуля, К. С.-
dc.contributor.authorМаметова, Я. А.-
dc.date.accessioned2023-03-07T10:38:36Z-
dc.date.available2023-03-07T10:38:36Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСукманов В. О., Дубова Г. Є., Кодак Т. С., Зозуля К. С., Маметова Я. А. Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 58-60.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25558-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleСпосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренівuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_35.pdf285.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.