Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25558
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сукманов, В. О. | - |
dc.contributor.author | Дубова, Г. Є. | - |
dc.contributor.author | Кодак, Т. С. | - |
dc.contributor.author | Зозуля, К. С. | - |
dc.contributor.author | Маметова, Я. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-07T10:38:36Z | - |
dc.date.available | 2023-03-07T10:38:36Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Сукманов В. О., Дубова Г. Є., Кодак Т. С., Зозуля К. С., Маметова Я. А. Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 58-60. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25558 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Спосіб отримання харчових ароматичних сполук з білих коренів | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_35.pdf | 285.09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.