Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2546
Название: Показники механіко-технологічних властивостей плодовоовочевої продукції
Авторы: Пастухов, В. І.
Павленко, К. С.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пастухов В. І., Павленко К. С. Показники механіко-технологічних властивостей плодовоовочевої продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 269-270 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2546
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-269-270.pdf288.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.