Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2546
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПастухов, В. І.-
dc.contributor.authorПавленко, К. С.-
dc.date.accessioned2022-07-04T11:19:43Z-
dc.date.available2022-07-04T11:19:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПастухов В. І., Павленко К. С. Показники механіко-технологічних властивостей плодовоовочевої продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 269-270 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2546-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПоказники механіко-технологічних властивостей плодовоовочевої продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-269-270.pdf288.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.