Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.contributor.authorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorЛапицька, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанькова, Г. В.-
dc.date.accessioned2023-03-06T16:12:27Z-
dc.date.available2023-03-06T16:12:27Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Олійник С. Г., Лапицька Н. В., Степанькова Г. В. Щодо впливу шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 120-122uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25419-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleЩодо впливу шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-120-122.pdf151.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.