Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25415
Title: Інноваційна технологія отримання наноструктурованих добавок із квасолі
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Дудник, К. В.
Ніколенко, А. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Дудник К. В., Ніколенко А. В. Інноваційна технологія отримання наноструктурованих добавок із квасолі. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 114-116
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25415
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-114-116.pdf151.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.