Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25408
Title: Розробка нанотехнології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування
Authors: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Пономаренко, Т. С.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Пономаренко Т. С. Розробка нанотехнології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 99-101
Series/Report no.: Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25408
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-99-101.pdf151.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.