Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25408
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorПономаренко, Т. С.-
dc.date.accessioned2023-03-06T15:35:27Z-
dc.date.available2023-03-06T15:35:27Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Пономаренко Т. С. Розробка нанотехнології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 99-101uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25408-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 2-
dc.titleРозробка нанотехнології та вивчення вмісту БАР у грибних паштетах для здорового харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-99-101.pdf151.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.