Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25351
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кучерук, З. І. | - |
dc.contributor.author | Стадник, Е. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-06T13:58:10Z | - |
dc.date.available | 2023-03-06T13:58:10Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Кучерук З. І., Стадник Е. А. Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 64-65 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25351 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-64-65.pdf | 145.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.