Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25351
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКучерук, З. І.-
dc.contributor.authorСтадник, Е. А.-
dc.date.accessioned2023-03-06T13:58:10Z-
dc.date.available2023-03-06T13:58:10Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationКучерук З. І., Стадник Е. А. Використання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 64-65uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25351-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2-
dc.titleВикористання нетрадиційних видів борошна для покращення харчової цінності та створення дієтичних хлібобулочних і борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-64-65.pdf145.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.