Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25304
Title: Економічна категорія «витрати» підприємств ресторанного господарства в обліковому аспекті
Authors: Топоркова, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Мілевич, Г. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Топоркова О. В., Мілевич Г. В. Економічна категорія «витрати» підприємств ресторанного господарства в обліковому аспекті. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С.25-26.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25304
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk2_14.05.20_25-26.pdf737.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.