Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
02. Автореферати дисертацій
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Формування якості пастильних виробів із використанням стевії та еламіну: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Соколовська, Олена Олександрівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
;
Попова, Тетяна Миколаївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017
Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктів
Селютіна, Галина Анатоліївна
;
Гапонцева, Оксана Володимирівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2005
Формування бар’єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Шубіна, Лідія Юріївна
;
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
2005
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
2004
Формування якості соків із дикорослих ягід з використанням ферментативної обробки сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Хомич, Галина Панасівна
;
Ткач, Надія Іванівна
2010
Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство
Одарченко, Андрій Миколайович
;
Пак, Аліна Володимирівна
2001
Товарознавча оцінка гомогенних фітодобавок з хрону, виготовлених за допомогою кріогенного подрібнення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Пруднікова, Тетяна Іванівна
Discover
Author
1
Гапонцева, Оксана Володимирівна
1
Непочатих, Тетяна Анатоліївна
1
Онищенко, В’ячеслав Миколайович
1
Пак, Аліна Володимирівна
1
Попова, Тетяна Миколаївна
1
Пруднікова, Тетяна Іванівна
1
Соколовська, Олена Олександрівна
1
Ткач, Надія Іванівна
Subject
8
quality
6
качество
2
consumer properties
2
зберігання
2
споживні властивості
2
хранение
2
цукати
1
anthocyanins
1
bakery products
1
barrier properties
.
next >
Date issued
4
2010 - 2017
4
2001 - 2009
Has File(s)
8
true