Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-5 из 5.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробки: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівСелютіна, Галина Анатоліївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Товарознавча оцінка нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавствоМардар, Марина Ромиківна; Валевська, Людмила Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектом: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.15 – товарознавство харчових продуктівГоловко, Микола Павлович; Колесник, Вікторія Валентинівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2002Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Шапорова, Тетяна Миколаївна