Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25242
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКобрін, В. М.-
dc.contributor.authorАндреєва, Х. В.-
dc.date.accessioned2023-03-06T09:40:54Z-
dc.date.available2023-03-06T09:40:54Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationАндреєва Х. В. Результати досліджень якості чаю чорного байхового з добавками, що реалізується в супермаркетах міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кобрін В. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 195.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25242-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРезультати досліджень якості чаю чорного байхового з добавками, що реалізується в супермаркетах міста Харковаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_195.pdf135.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.