Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25141
Title: The rheological properties of pork meat batters, produced using soy protein isolate and processed by high pressure
Authors: Li, Yanping
Sukmanov, V.
Ma, Hanjun
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Li Yanping, Sukmanov V., Ma Hanjun. The rheological properties of pork meat batters, produced using soy protein isolate and processed by high pressure. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 42-44
Series/Report no.: Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25141
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-42-44.pdf24.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.