Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25141
Title: | The rheological properties of pork meat batters, produced using soy protein isolate and processed by high pressure |
Authors: | Li, Yanping Sukmanov, V. Ma, Hanjun |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Li Yanping, Sukmanov V., Ma Hanjun. The rheological properties of pork meat batters, produced using soy protein isolate and processed by high pressure. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 42-44 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25141 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-42-44.pdf | 24.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.