Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25138
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черемська, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Юрченко, С. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-03T16:27:29Z | - |
dc.date.available | 2023-03-03T16:27:29Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Черемська Т. В., Юрченко С. Л. Перспективи розробки технології соусів молочних солодких термостабільних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 37-38 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25138 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 | - |
dc.title | Перспективи розробки технології соусів молочних солодких термостабільних | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-37-38.pdf | 148.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.