Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25137
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеремська, Т. В.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.date.accessioned2023-03-03T16:22:28Z-
dc.date.available2023-03-03T16:22:28Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationЧеремська Т. В., Колеснікова М. Б. Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодких. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 35-36uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25137-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleВикористання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодкихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-35-36.pdf144.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.