Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorГоральчук, А. Б.-
dc.date.accessioned2023-03-03T16:10:35Z-
dc.date.available2023-03-03T16:10:35Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationОмельченко С. Б., Горальчук А. Б. Дослідження впливу білковмісної сировини на піноутворювальну здатність і стійкість піни збивного напівфабрикату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 29-30uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25132-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleДослідження впливу білковмісної сировини на піноутворювальну здатність і стійкість піни збивного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-29-30.pdf144.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.