Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25117
Title: | Технологічні аспекти й адаптація страв української кухні до формату вуличного харчування профілактичного спрямування |
Authors: | Ботштейн, Б. Б. Чорна, Н. В. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Технологічні аспекти й адаптація страв української кухні до формату вуличного харчування профілактичного спрямування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 7-8 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25117 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-7-8.pdf | 169.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.