Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25116
Title: Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології харчової продукції
Authors: Андрєєва, С. С.
Колеснікова, М. Б.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Андрєєва С. С., Колеснікова М. Б. Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології харчової продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 5-6
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25116
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-5-6.pdf144.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.