Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25116
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрєєва, С. С.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.date.accessioned2023-03-03T15:33:31Z-
dc.date.available2023-03-03T15:33:31Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationАндрєєва С. С., Колеснікова М. Б. Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології харчової продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 5-6uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25116-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleПерспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології харчової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t1_15.05.19-5-6.pdf144.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.