Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25068
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Л. Г.-
dc.contributor.authorБуряк, Д. О.-
dc.date.accessioned2023-03-03T12:43:35Z-
dc.date.available2023-03-03T12:43:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДейниченко Л. Г., Буряк Д. О. Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 53-54.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25068-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПерспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатівuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_32.pdf272.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.