Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24921
Название: Вібір та дослідження технологічних режимів роботи фасувального автомату при виробництві сметани
Авторы: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Табікелов, Д. С.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Табікелов Д. С. Вібір та дослідження технологічних режимів роботи фасувального автомату при виробництві сметани: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 25-26.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24921
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_14.pdf280.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.