Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24921
Title: Вібір та дослідження технологічних режимів роботи фасувального автомату при виробництві сметани
Authors: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Табікелов, Д. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Табікелов Д. С. Вібір та дослідження технологічних режимів роботи фасувального автомату при виробництві сметани: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 25-26.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24921
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_14.pdf280.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.