Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24921
Title: | Вібір та дослідження технологічних режимів роботи фасувального автомату при виробництві сметани |
Authors: | Денисенко, С. А. Іващенко, С. Г. Табікелов, Д. С. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Табікелов Д. С. Вібір та дослідження технологічних режимів роботи фасувального автомату при виробництві сметани: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 25-26. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24921 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_14.pdf | 280.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.