Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24909
Название: Дослідження стабільності молочної емульсії отриманої в гомогенізаторі клапанного типу
Авторы: Гурський, П. В.
Ішеніна, М. О.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Гурський П. В., Ішеніна М. О. Дослідження стабільності молочної емульсії отриманої в гомогенізаторі клапанного типу: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 17-18.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24909
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_10.pdf484.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.