Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24909
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.contributor.author | Ішеніна, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T11:31:39Z | - |
dc.date.available | 2023-03-02T11:31:39Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гурський П. В., Ішеніна М. О. Дослідження стабільності молочної емульсії отриманої в гомогенізаторі клапанного типу: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 17-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24909 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Дослідження стабільності молочної емульсії отриманої в гомогенізаторі клапанного типу | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_10.pdf | 484.11 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.