Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828
Назва: | Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Маціпура, Тетяна Сергіївна Максимова, Надія Пилипівна |
Ключові слова: | кріодеструкція;наноструктуроване пюре;заморожування;біологічно активні речовини;білок;низькотемпературне подрібнення |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Мацiпура Т. С., Максимова Н. П. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus). Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 24-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56145. |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78) |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена розробці нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати біологічний потенціал сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828 |
ISSN: | 1729-3774 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_6_10_78.pdf | 273.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.