Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorМаціпура, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorМаксимова, Надія Пилипівна-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:08:42Z-
dc.date.available2023-03-02T09:08:42Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Мацiпура Т. С., Максимова Н. П. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus). Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 24-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56145.uk_UA
dc.identifier.issn1729-3774-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828-
dc.description.abstractРобота присвячена розробці нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати біологічний потенціал сировини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78)-
dc.subjectкріодеструкціяuk_UA
dc.subjectнаноструктуроване пюреuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectнизькотемпературне подрібненняuk_UA
dc.titleРозробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_6_10_78.pdf273.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.