Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Маціпура, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Максимова, Надія Пилипівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-02T09:08:42Z | - |
dc.date.available | 2023-03-02T09:08:42Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Мацiпура Т. С., Максимова Н. П. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus). Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 24-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56145. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1729-3774 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828 | - |
dc.description.abstract | Робота присвячена розробці нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати біологічний потенціал сировини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78) | - |
dc.subject | кріодеструкція | uk_UA |
dc.subject | наноструктуроване пюре | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk_UA |
dc.subject | білок | uk_UA |
dc.subject | низькотемпературне подрібнення | uk_UA |
dc.title | Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_6_10_78.pdf | 273.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.