Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828
Title: | Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) |
Authors: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Маціпура, Тетяна Сергіївна Максимова, Надія Пилипівна |
Keywords: | кріодеструкція;наноструктуроване пюре;заморожування;біологічно активні речовини;білок;низькотемпературне подрібнення |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Мацiпура Т. С., Максимова Н. П. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus). Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 24-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56145. |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78) |
Abstract: | Робота присвячена розробці нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати біологічний потенціал сировини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828 |
ISSN: | 1729-3774 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_6_10_78.pdf | 273.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.