Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828
Title: Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus)
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Keywords: кріодеструкція;наноструктуроване пюре;заморожування;біологічно активні речовини;білок;низькотемпературне подрібнення
Issue Date: 2015
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Мацiпура Т. С., Максимова Н. П. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus). Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 24-28. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56145.
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78)
Abstract: Робота присвячена розробці нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати біологічний потенціал сировини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24828
ISSN: 1729-3774
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_6_10_78.pdf273.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.