Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorБессараб, Олександр Семенович-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorБалабай, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-03-02T08:45:19Z-
dc.date.available2023-03-02T08:45:19Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Бессараб О. С., Погарська В. В., Балабай К. С., Лосєва С. М. Розробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азоту. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 4-10. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56170.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24814-
dc.description.abstractЗапропоновано та розроблено кріогенну технологію отримання нанопорошків із топінамбуру, яка відрізняється від традиційних застосуванням кріогенного «шокового» заморожування, низькотемпературного рібнодисперсного подрібнення та сублімаційного сушіння. Нова технологія дозволяє більш повно вилучити біологічно активні речовини із зв’язаного з біополімерами наноасоціатів у вільний стан та зруйнувати полісахарид інулін на 45–55 % до окремих його мономерів – фруктози.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78)-
dc.subjectкріогенне заморожуванняuk_UA
dc.subjectдрiбнодисперсне подрібненняuk_UA
dc.subjectсублімаційне сушінняuk_UA
dc.subjectтопінамбурuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectнанопорошкиuk_UA
dc.titleРозробка кріогенної технології отримання нанопорошків із топінамбуру з використанням рідкого та газоподібного азотуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_6_10_78.pdf485.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.