Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24744
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorГавриш, А. В.-
dc.contributor.authorСтрогаль, М. О.-
dc.date.accessioned2023-03-01T18:50:39Z-
dc.date.available2023-03-01T18:50:39Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСтрогаль М. О. Дослідження ремісійних характеристик жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Гавриш А. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 147.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24744-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження ремісійних характеристик жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_147.pdf118.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.