Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24684
Назва: Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси
Автори: Артеменко, В. С.
Горбань, В. Г.
Горбань, О. В.
Дата публікації: 20-жов-2011
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Артеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 125-126
Серія/номер: Оздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24684
Розташовується у зібраннях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_21.10.2011-125-126.pdf163.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.