Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24684
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртеменко, В. С.-
dc.contributor.authorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.authorГорбань, О. В.-
dc.date.accessioned2023-03-01T12:57:04Z-
dc.date.available2023-03-01T12:57:04Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationАртеменко В. С., Горбань В. Г., Горбань О. В. Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 125-126uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24684-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesОздоровче харчування: проблеми та напрямки розвитку;Секція 4-
dc.titleРеологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної масиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-125-126.pdf163.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.