Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24682
Название: Макроекономіка. Мікроекономіка
Авторы: Ушакова, Наталія Григорівна
Гебер, Наталія Анатоліївна
Федоренко, Неля Миколаївна
Ключевые слова: макроекономіка;мікроекономіка;економічна теорія
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Макроекономіка. Мікроекономіка: методичні вказівки до підготовки та виконання контрольної роботи для студентів заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 «готельно-ресторанна справа»/ уклад.: Н. Г. Ушакова, Н. А. Гебер, Н. М. Федоренко; Харк. держ. ун-т. харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 139 с.
Краткий осмотр (реферат): Контрольна робота є підсумком засвоєння студентами вузлових проблем та категорій економічної теорії і його метою є узагальнення отриманих економічних знань на базі дисциплін «Макроекономіки» та «Мікроекономіки». Контрольна робота має на меті з’ясувати, як студенти, користуючись надбаними економічними знаннями, навчились аналізувати та оцінювати процеси економічного життя, а також пов'язувати теоретичні знання з практичними навичками, осмислювати та оцінювати економічні події. Мета визначає і специфіку структури запропонованої методичної розробки, яка включає: методичні рекомендації з підготовки та виконання контрольної роботи для студентів, що навчаються за заочною формою; критерії оцінювання виконаних ними робіт; навчальний тестовий та практичний тренінг; контрольні завдання з «Макроекономіки» та «Мікроекономіки»; список рекомендованої літератури з дисциплін, що включає методичнее забезпечення, базову та допоміжну літературу, інформаційні ресурси.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24682
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_makro_mikro_2013.pdf873.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.