Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24662
Назва: Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування
Автори: Одарченко, А. М.
Карбівнича, Т. В.
Гасай, Є. Л.
Дата публікації: 20-жов-2011
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 104-105
Серія/номер: Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24662
Розташовується у зібраннях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_21.10.2011-104-105.pdf154.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.