Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24662
Название: | Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування |
Авторы: | Одарченко, А. М. Карбівнича, Т. В. Гасай, Є. Л. |
Дата публикации: | 20-окт-2011 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 104-105 |
Серия/номер: | Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24662 |
Располагается в коллекциях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-104-105.pdf | 154.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.